ROME SMEEDWERK

→ Sierpoorten en hekwerk uit showroom of op maat
Bent u op zoek naar een stijlvolle, klassieke of moderne, en stevige entree voor uw huis of bedrijf? Geef uw woning de meerwaarde en schoonheid die u verdient! Een sierpoort is het visitekaartje van uw huis en zorgt tevens voor privacy.

Rome Smeedwerk is een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve, handgemaakte sierpoorten en hekwerken. Al onze producten worden handmatig gemaakt van kwalitatief hoogwaardig ijzer, en worden naar wens voorzien van een nabehandeling door middel van galvaniseren en coaten in kleur zodat onderhoud uitgesloten is. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een uniek product met een fraaie uitstraling en degelijke constructie.

Naast het maken van sierpoorten, hekwerken en het verrichten van restauratie werkzaamheden, maken wij ook graag uw eigen ontworpen balkon in Mediterrane stijl. Aangezien het niet altijd even eenvoudig is om een keuze te maken voor een sierpoort of een balkon, helpen wij u graag bij het samenstellen. Wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en ontwerpen. Rome Smeedwerk is een herkenbare en betrouwbare partner.